Η Εταιρεία

Ιστορικό

O Πέτρος Καρίκης από το 1969 ξεκίνησε ν' ασχολείται με την μεταξοτυπία διαγράφοντας έως και το 1992 μια επιτυχημένη πορεία στο τύπωμα ρούχων και γενικότερα στην διακόσμηση υφασμάτων.
Από το 1990 στην οικογενειακή βιοτεχνία εργάζεται και η Δήμητρα Καρίκη, έτσι το 1992 μετά από 23 χρόνια η εταιρεία πια αλλάζει χαρακτήρα.
Παράγει κάποια υλικά για τα τυπωτήρια και αρχίζει το εμπόριο χημικών & άλλων προϊόντων για το τύπωμα υφασμάτων ένδυσης που συνεχίζει έως και σήμερα.

 Προφίλ

Ο τομέας της παραγωγής αφορά κυρίως υλικά Plastisol, ενώ το εμπορικό μέρος περιλαμβάνει εισαγωγές και εξαγωγές υλικών άριστης ποιότητας. Μετά από προσωπικούς ελέγχους επιλέγονται υλικά από μεγάλες εταιρίες που ικανοποιούν διεθνή κριτήρια τυποποίησης προκειμένου να διακινηθούν στην ελληνική αγορά. Οι συνεργάτες μας προέρχονται από τη

  • Γερμανία
  • Δανία
  • Ελβετία
  • Ιταλία
  • Καναδά

Στόχος

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, η εξαιρετική ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές και κύριο μέλημα μας η συμπαράσταση και επίλυση τεχνικών προβλημάτων τους.
Τα προϊόντα μας διακινούνται στην Ελληνική αγορά με επιτυχία καθώς και σε γειτονικές χώρες Αλβανία, Βουλγαρία,F.y.r.o.m, Ιταλία, Ρουμανία και Κύπρο.
Επόμενα βήματα θα είναι η ολοκλήρωση της αναγνωρισιμότητας των PLASTISOL FREE PΗTHALATE με κατοχυρωμένες σημάνσεις σύμφωνα με τα κριτήρια του κανονισμού REACH και θα συνεχίσουμε την πορεία μας προσπαθώντας να εντάξουμε νέες οικογένειες προϊόντων με οικολογική συνείδηση.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι Χρήσης