ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τον COVID-19

Αγαπητοί συνεργάτες ,αντιμετωπίζουμε την συγκεκριμένη κατάσταση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα με απόλυτη τήρηση των οδηγιών και μέτρων πρόληψης που ανακοινώνουν κάθε φορά οι κρατικοί φορείς ο κορονοϊός μπορεί να ελεγχθεί δεν είμαστε στο έλεος του ιού,. ο κανόνας του παιχνιδιού είναι ένας – μην το βάζεις ποτέ κάτω».
κοντά σας
Kariki D

Τηλ.: 2310 683.228
Τηλ.: 2310 683.070
Κιν.: 6978021928
Ώρες: 09:00 - 15:00
μέσω e-mail
karikis (at) otenet.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΠΤΙΚΟ
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ:1ον. Για να λειτουργήσει το αντισηπτικό σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ηνωμένων Πολιτειών (CDC), θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 60% αλκοόλ. Άρα μείνε στις αναλογίες που θα αναφερθούν παρακάτω, αλλά προσάρμοσε τις ποσότητες εάν πρόκειται να κάνεις μικρότερη ή μεγαλύτερη ποσότητα.
2ον. Επειδή ακριβώς θα περιέχει τόσο πολύ αλκοόλ, φύλαξέ το σε κλειστό, ασφαλές δοχείο, μακριά από τα παιδιά.
3ον. Το αντισηπτικό είναι μία πολύ καλή λύση, δεν μπορεί όμως να αντικαταστήσει πλήρως το πλύσιμο των χεριών. Πλένε τα χέρια σου ό σο συχνότερα μπορείς.

 


ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ:
1/3 κυπέλλου τζελ aloe vera
2/3 κυπέλλου οινόπνευμα εντριβής με 99% αλκοόλ (ισοπροπυλική αλκοόλη)
1 υδατοστεγές δοχείο
1 μικρό χωνί (προαιρετικό)
Αιθέρια έλαια (προαιρετικό)ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ:
Βήμα 1 – Ανακάτεψε καλά την αλόη με το οινόπνευμα μέχρι να γίνουν ένα.
Βήμα 2 – Αν θες, πρόσθεσε 1-2 σταγόνες αιθέριου ελαίου όπως η λεβάντα ή το χαμομήλι που καταπραΰνουν την επιδερμίδα, ή για παράδειγμα θυμάρι και γαρυφαλέλαιο που έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες. Ό,τι έλαιο και να προσθέσεις, δοκίμασε μία πολύ μικρή ποσότητα πρώτα στο δέρμα σου για να δεις πώς θα αντιδράσει. Τα αιθέρια έλαια είναι δυνατά και ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ενόχληση.
Βήμα 3 – Χρησιμοποιώντας το χωνί, μετάγγισε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ή δοχείο με ασφαλές καπάκι.
Βήμα 4 – Όταν θελήσεις να το εφαρμόσεις στα χέρια σου, βάλτο στην παλάμη του ενός χεριού και στη συνέχεια τρίψε το σε όλη την επιφάνεια και των δύο χεριών μέχρι να στεγνώσει τελείως.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι Χρήσης