family Kariki D. production

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η επιδημία COVID-19 επηρεάζει σταδιακά όλο και περισσότερες χώρες. Η κατάσταση εξελίσσεται ταχύτατα και δεν είναι εύκολο να προβλέψουμε ποιες χώρες  θα επηρεαστούν στο εγγύς μέλλον.
Ως εταιρεία, εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε τη συνέχεια της επιχείρησης, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των
εργαζομένων των συνεργατών και των οικογενειών τους.
Η  εταιρεία ΚΑΡΙΚΗ Δ Μ ΕΠΕ   παρακολουθεί καθημερινά την κατάσταση με τους συνεργάτες της, προκειμένου να σχεδιάσουν ενδεχόμενες διακοπές στην αλυσίδα εφοδιασμού. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεσμευόμαστε να διατηρούμε έγκαιρη επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. Δεν έχουμε ακόμα σημαντικές διακοπές στις προμήθειες, ωστόσο οι αποστολές χημικών ουσιών θα είναι όλο και πιο δύσκολες, ιδιαίτερα από  τις ξένες χώρες, εάν ο τρέχων ρυθμός αύξησης των νέων λοιμώξεων COVID-19 συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο. Έχοντας αυτό υπόψη, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να σχεδιάσετε/να στείλετε τις παραγγελίες σας εκ των προτέρων (όσο το δυνατόν), προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί πιθανές καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την κατανόηση, θα ξεπεράσουμε  αυτή την δύσκολη στιγμή μαζί.

Ευχαριστώ
Καρικη Δ.

 

*** REQUEST your understanding***

The current situation due to the Coronavirus (Covid-19) emergency is an unexplored territory and today we aren’t able to foresee the short and medium-term evolution.

Our activities are continuing but, like all, we have impacts on production and business activities for the following reasons:
- limited availability of staff;
- low logistical availability, in particular for road transport;

The company f.Kariki D. LTD has always considered as a moral duty to satisfy all customers needs, however we are now seeing additional precautionary orders that are putting in difficulty our structure. For all these reasons we encourage all our customers to place orders at the usual quantities and conditions, in order to satisfy demand for goods, today as in the coming months.

For what concerns the orders already in existence, we inform you that the preparation of the goods may be subject to delays due to the above reasons.

Thanks in advance for your understanding and support.

Kariki D.

 

Το χακί

Το χακί ξεκίνησε την καριέρα του και την επιβολή του στην μόδα των εκδρομικών, αλλά και στρατιωτικών ρούχων, από τις Ινδίες (όπως επίσης και το χρώμα των bluejeen) στα μέσα του 19ου αιώνα. Η ονομασία «χακί» του χρώματος αυτού, ξεπήδησε από τις σκόνες της Ινδίας, όπου στα ινδουιστικά η σκόνη λέγεται χακί.

Η όλη ιστορία βασίζεται στο ένστικτο επιβίωσης ενός άγγλου στρατιώτη της Εταιρίας Ανατολικών Ινδιών.

Δεν ήθελε λοιπόν να πεθάνει και να χαθεί στον πόλεμο, οπότε πήγε στην μάχη φορώντας τις μουντές πυτζάμες του πασαλειμμένες και λερωμένες με την χακί σκόνη της περιοχής αντί για την λαμπρή άλικη στολή του αγγλικού στρατού . Μέχρι τότε η στρατιωτική στολή των Άγγλων ήταν βαμμένη κατακόκκινη για να τονίζει την μεγαλοπρέπεια του αγγλικού βασιλικού στρατού, αλλά και για να καλύπτει με την ομοιοχρωμία το κόκκινο αίμα που κυλούσε από τραυματίες . Από την άλλη όμως, αυτές οι κατακόκκινες στολές αποτελούσαν έναν ευδιάκριτο στόχο για τους εχθρούς.

Παρατηρήθηκε ότι σε αντίθεση δεν αποτελούσαν εύκολο στόχο οι λερωμένες χακί πυτζάμες έτσι καθιερώθηκε και διεθνώς το χακί σαν το χρώμα των στρατιωτικών στολών.

Περισσότερα...

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

στο πλαίσιο προστασίας των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας από τον κορονοϊό (COVID – 19) και επιθυμώντας να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), αλλά και των εγχώριων Δημόσιων Φορέων,
Έχουν περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό οι συναντήσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας και έχουν αντικατασταθεί με πιο ευέλικτες μορφές επικοινωνίας, όπως τα τηλεφωνικά ραντεβού και η επικοινωνία μέσω e-meil.
Τα προϊόντα παραδίδονται κατόπιν συνεννόησης.

Καρικη Δήμητρα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τον COVID-19

Αγαπητοί συνεργάτες ,αντιμετωπίζουμε την συγκεκριμένη κατάσταση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα με απόλυτη τήρηση των οδηγιών και μέτρων πρόληψης που ανακοινώνουν κάθε φορά οι κρατικοί φορείς ο κορονοϊός μπορεί να ελεγχθεί δεν είμαστε στο έλεος του ιού,. ο κανόνας του παιχνιδιού είναι ένας – μην το βάζεις ποτέ κάτω».
κοντά σας
Kariki D

Τηλ.: 2310 683.228
Τηλ.: 2310 683.070
Κιν.: 6978021928
Ώρες: 09:00 - 15:00
μέσω e-mail
karikis (at) otenet.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΠΤΙΚΟ
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ:1ον. Για να λειτουργήσει το αντισηπτικό σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ηνωμένων Πολιτειών (CDC), θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 60% αλκοόλ. Άρα μείνε στις αναλογίες που θα αναφερθούν παρακάτω, αλλά προσάρμοσε τις ποσότητες εάν πρόκειται να κάνεις μικρότερη ή μεγαλύτερη ποσότητα.
2ον. Επειδή ακριβώς θα περιέχει τόσο πολύ αλκοόλ, φύλαξέ το σε κλειστό, ασφαλές δοχείο, μακριά από τα παιδιά.
3ον. Το αντισηπτικό είναι μία πολύ καλή λύση, δεν μπορεί όμως να αντικαταστήσει πλήρως το πλύσιμο των χεριών. Πλένε τα χέρια σου ό σο συχνότερα μπορείς.

Περισσότερα...

Γράμμες Κρήτης & Αδριατικής

Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (IMO), όρισε την 1η Ιανουαρίου 2020 ως ημερομηνία εφαρμογής  για τη χρήση του νέου ναυτιλιακού καυσίμου μικρής περιεκτικότητας σε θείο 0,5% (από 1,5% έως 3,5% σήμερα) για όλα ανεξαιρέτως τα πλοία σε διεθνές επίπεδο, στις περιοχές που δεν υπήρχε η υποχρέωση αυτή.

Περισσότερα...

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι Χρήσης